MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

In de strijd tegen het Coronavirus beslist Benvitec tot tijdelijke sluiting

Category: Algemeen nieuws

Beste,


Als werkgever staan wij al enkele dagen voor de bijzonder moeilijke opdracht om de gezondheid van onze werknemers en van hun familie te beschermen, alsook om onze verantwoordelijkheid binnen de maatschappij op te nemen.

Beide bezorgdheden hebben ons doen besluiten om vanaf 19 maart 2020 de uitvoering van al onze werkzaamheden op te schorten. In de huidige situatie is dit de enige juiste beslissing. Dit omdat we niet meer kunnen garanderen dat we de door de overheid opgelegde maatregelen kunnen naleven. De productieafdeling van Benvitec Plastics blijft open, maar met een minimum bezetting. Op deze manier trachten wij op een verantwoorde manier vertragingen mbt levertermijnen te beperken. Wij hopen dat wij kunnen rekenen op uw begrip.

Ongeacht of u een klant, leverancier of onderaannemer bent, of in een andere hoedanigheid aan ons verbonden bent, wij rekenen op u om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan gelet op de ongeziene situatie waarmee wij allen geconfronteerd worden.

De huidige situatie is een geval van overmacht waardoor ook alle uitvoerings- en leveringstermijnen geschorst zijn. Concreet worden er geen werken meer uitgevoerd tot en met vrijdag 3 april as. U zal tijdig verwittigd worden over een eventuele opstart de week erna.

Bij vragen of opmerkingen kan u terecht bij uw vaste contactpersoon van Benvitec die beschikbaar blijft.

Wij danken u voor uw begrip en verantwoordelijkheidszin.

Het Benvitec team

Nieuwscategorie├źn

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed